Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.

SALG  -40%

Vi tilbyr et bredt utvalg av fine designelementer av høyeste kvalitet til rimelige priser – velg våre produkter og fyll rommet ditt med eksklusive og vakre gjenstander.

Hvis du ønsker å kjøpe eksklusive designelementer av høy kvalitet, så er luxdekkor nettstedet for deg og dine valg. I flere år har luxdekkor tilbudt designelementer av høyeste kvalitet som gjør ethvert rom litt mer koselig. Velg og kjøp våre produkter i denne nettbutikken, og vi leverer dem gratis til din adresse hvor som helst i Norge.

Gå ikke glipp av sjansen – opptil 40 % rabatt på utvalgte varer i en begrenset periode!

Velg ett av produktene nedenfor og fortsett å handle!!

6 RUNDE GLASSUNDERLAG I EIK

9x9x0,5 cm
Naturlig og slitesterkt materiale
Miljøvennlig
Hurtig levering
Mengde
Pris
1183.00 NOK
Rabatt
-473.20 NOK
Totalpris:
709.80 NOK
Pris inkludert mva
Legg i handlekurven
Produktbeskrivelse
Luxdekkors brikker i eik er perfekte for morgenkaffen eller vannglasset, ikke bare som et designelement, men også for sine nyttige funksjoner! Med en brikke av tre kan du sette en varm kopp te eller et kaldt glass vann på en hvilken som helst overflate uten fare for potensielle skader. Det hjelper også med å redusere støy fra glass og krus når du setter dem på harde overflater. Takket være den naturlige teksturen i treet og det perfekt utarbeidede designet, vil dette produktet passe inn i både klassiske og moderne omgivelser. Eikematerialet, med sine unike og naturlige trefibre og særegenheter, gjør produktet enda mer unikt. Rask levering – kun 5 dager! Kombiner med andre Luxdekkor-kjøkkenredskaper for en komplett og harmonisk stil på kjøkkenet!
Høy kvalitet
FSC
PEFC
Naturlige produkter
Sikker betaling
Gratis levering
Returrett