Informasjonskapsler, inkludert de fra tredjeparter, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til brukernes behov. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til bruk av informasjonskapsler samt til mulig kommunikasjon, hvis du oppgir kontaktinformasjonen din i et av skjemaene som skal fylles ut på siden.

SALG  -40%

Fremragende kundeservice

 Hvis du har spørsmål om netthandel hos Luxdekkor, produkter eller bestillinger, kan kundeservice svare raskt og profesjonelt på dem. Luxdekkor-teamet består av kompetente og erfarne medarbeidere med fokus på hver enkelt kundes bekvemmelighet. Dermed sikres god kvalitet i hvert trinn, slik at shopping i Luxdekkors nettbutikk blir praktisk og hyggelig. Vi hjelper deg med å velge det produktet du ønsker fra vårt brede og varierte utvalg av produkter, noe som gjør kjøpet enkelt og forståelig, og vi kan besvare alle spørsmål du måtte ha om bestillingen din.

For store bestillinger tilbyr vi også utvikling av individuelle spesifikasjoner for treinteriørprodukter i samsvar med designernes intensjoner. Ved å definere design og funksjonalitet vil medarbeiderne våre kunne presentere den beste løsningen for ethvert prosjekt. For å finne ut mer kan du kontakte oss via e-postadressen info@luxdekkor.no. Luxdekkor svarer på spørsmål fra kunder via e-post innen 48 timer etter mottatt forespørsel*. Hvis spørsmålet ikke kan besvares innen 48 timer, må kunden varsles om dette innen 48 timer. Selskapet må på dette tidspunktet oppgi årsaken til forsinkelsen samt når forbrukerens spørsmål kan besvares. Normal svartid er vanligvis innen én time på hverdager mellom kl. 09.00 og 17.00.

* (Gjelder kun forespørsler angående faktiske kjøp eller bestillinger, og på hverdager må svaret være personlig).