Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.

SALG  -40%

Fremragende kundeservice

 Hvis du har spørsmål angående handel Luxdekkor sin nettbutikk, produkter eller din bestilling, vil kundeservice gi svar på alle spørsmålene du er interessert i på en rask og kvalitetsmessig måte. Med fokus på hver enkelt kundes bekvemmelighet, består Luxdekkor teamet av kun kompetente og erfarne konsulenter. Dermed sikres god kvalitet på hvert trinn for å gjøre shopping i Luxdekkor nettbutikk praktisk og hyggelig. Vi hjelper deg med å velge produktet du ønsker fra vårt brede og varierte utvalg av produkter, noe som gjør kjøpet av produkter enkelt og forståelig og besvare alle spørsmålene relatert til bestillingen din.

For store ordrer tilbyr vi også utvikling av individuelle spesifikasjoner for treinteriør produkter i samsvar med designernes intensjoner. Ved å definere design og funksjonalitet, vil våre konsulenter presentere den beste løsningen for ethvert prosjekt. For å finne ut mer, kontakt oss ved å skrive til info@luxdekkor.no. Luxdekkor må svare på spørsmål fra kunder via e-post innen 48 timer etter mottakelse av forespørselen *. Hvis spørsmålet ikke kan besvares innen 48 timer, må kunden varsles om dette innen 48 timer, og selskapet må da oppgi årsaken til forsinkelsen når forbrukerens spørsmål kan besvares. Normal responstid er vanligvis innen 1 time hverdager mellom 9-17.

* (Gjelder kun forespørsler angående faktiske kjøp eller bestillinger, og på hverdager må svaret være personlig).