Informasjonskapsler, inkludert de fra tredjeparter, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til brukernes behov. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til bruk av informasjonskapsler samt til mulig kommunikasjon, hvis du oppgir kontaktinformasjonen din i et av skjemaene som skal fylles ut på siden.

SALG  -40%

Høy kvalitet

I tråd med voksende behov og trender blant kunder på det europeiske markedet for interiørprodukter av tre, tilbyr Luxdekkor kun produkter av høyeste kvalitet som vil vare lenge og er pålitelige, uten å miste visuell og funksjonell kvalitet på mange år. Evnen til å tilpasse seg har sammenheng med investeringer i produksjonsteknologier og opplæring av våre ansatte. For å sikre høy kvalitet har Luxdekkor utviklet strenge interne kvalitetsregler og kontrollsystemer som lar oss nøye overvåke alle trinn i produktproduksjonen, fra levering av råvarer til utløp av produktgarantiperioden.

Alle produktene våre inspiseres og testes regelmessig både av selskapet og uavhengige, internasjonale laboratorier, og trevirket som brukes i produksjonen, kontrolleres og leveres kun av sertifiserte leverandører. På denne måten bidrar Luxdekkor til å fornye naturressursene og bruke dem på miljøansvarlig vis. Høye krav og kontinuerlig utvikling er hjørnesteinen i selskapet. Selskapets mål er å gi eksisterende og potensielle kunder produkter og tjenester av høy kvalitet, og å strengt overholde vilkårene og kravene i salgs- og kjøpsavtalen.

Luxdekkors produkter kombinerer mange år med erfaring og innovasjon. Vi garanterer at alle løsninger og materialer som brukes, varer lenge og er pålitelige. Alle etterbehandlingsmalinger er motstandsdyktige mot miljøpåvirkning, og beslag og designelementer som vi tilbyr, er valgt fra de største europeiske produsentene.