Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.

SALG  -40%

Høy kvalitet

I tråd med voksende behov og trender hos kunder i det europeiske markedet for interiørprodukter av tre tilbyr Luxdekkor sine kunder bare produkter av høyeste kvalitet som vil vare lenge og pålitelig, uten å miste visuell og funksjonell kvalitet i årevis. Evnen til å tilpasse seg er relatert til vanlige investeringer i produksjonsteknologier og opplæring av våre ansatte. For å sikre høy kvalitet har Luxdekkor utviklet strenge interne kvalitetsregler og kontrollsystemer som lar oss nøye overvåke alle stadier av produktproduksjonen, fra levering av råvarer til slutten av produktgarantiperioden.

Alle våre produker er jevnlig inspisert og testet både av selskapet og uavhengige, internasjonale laboratorier, og veden brukes i produksjonen er kontrollert og leveres kun fra sertifiserte leverandører. På denne måten Luxdekkor bidrar til å gjenopprette naturressursene og bruke dem med miljøansvar. Høye krav og kontinuerlig utvikling er hjørnesteinen i selskapet. Selskapets policy er å gi eksisterende og potensielle kunder produkter og tjenester av høy kvalitet og å overholde vilkårene og kravene i salgs- og kjøpsavtalen strengt.

Luxdekkor produkter kombinerer mange års erfaring og innovasjon. Vi garanterer at alle løsninger og materialer som brukes vil vare lenge og være pålitelige. Alle etterbehandlingsmalinger er motstandsdyktige mot miljøpåvirkning, beslag og designelementer vi tilbyr er valgt fra de største europeiske produsentene.