Informasjonskapsler, inkludert de fra tredjeparter, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til brukernes behov. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til bruk av informasjonskapsler samt til mulig kommunikasjon, hvis du oppgir kontaktinformasjonen din i et av skjemaene som skal fylles ut på siden.

SALG  -40%

Miljø

Miljø

Skogen er en stor naturressurs som bidrar til å bevare det biologiske mangfoldet, gi oss energi og rense luften. Det er ikke for ingenting at skogene ofte kalles verdens lunger. Ettersom skogen bruker sine verdifulle ressurser, er det viktig å fornye dem og bevare dem for fremtidige generasjoner.

Luxdekkor støtter smart og bærekraftig produksjon av interiørprodukter i tre. Vi velger tømmer fra ansvarlig forvaltede skoger og pålitelige leverandører. Dette bekreftes av FSCforvaringskjede-sertifikatet (FSC®-C109515) og PEFC-sertifikatet vårt.

For å redusere påvirkningen av produksjonsprosesser og skadelige utslipp fra transport på miljøet vurderer vi nøye leveringsmetodene og avstandene til alle råvarer og ferdige produkter og optimaliserer dem så mye som mulig. Produksjonsrester, som spon og bark, blir også samlet og brukt så effektivt som mulig, for eksempel til å varme opp selskapets lokaler.

Et annet positivt aspekt er at trevinduer og - dører er et miljøvennlig valg på grunn av det fornybare råmaterialet, og hvis de ikke kan restaureres, kan de kastes på en miljøvennlig måte etter bruk. I samsvar med ISO 5000: 2015-standardene sørger Luxdekkor for å redusere energiforbruket, for eksempel ved å skifte helt til LED-belysning i alle ledd i produksjonen og i hele selskapet. Vi fortsetter å se etter energibesparende løsninger ved å vurdere virkningen av hver produksjons- og administrasjonsprosess. I tillegg til redusert miljøpåvirkning reduserer dette også produksjonskostnadene, slik at vi kan tilby produktene våre til bedre priser.

Luxdekkor kombinerer på vellykket vis kvalitet, moderne teknologi og høye standarder for miljøvern.