Informasjonskapsler, inkludert de fra tredjeparter, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til brukernes behov. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til bruk av informasjonskapsler samt til mulig kommunikasjon, hvis du oppgir kontaktinformasjonen din i et av skjemaene som skal fylles ut på siden.

SALG  -40%

Sikker e-handel

Vi bekrefter at Luxdekkor overholder norsk lovgivning, EU-direktiver samt lover for e-handel, salg og personvern. Dette gir forbrukeren en pålitelig og trygg e-tjeneste, som sikrer et klart, enkelt og enhetlig rammeverk for å beskytte forbrukernes rettigheter og selgerens nettforpliktelser.

Kundesikkerhet er veldig viktig for Luxdekkor når du handler i nettbutikken vår. Vi er en nettselger av treinteriørprodukter som tar retningslinjer for data svært seriøst. Kundene våre kan alltid være sikre på alle transaksjonene de utfører, og sikkerheten til opplysningene deres ikke havner hos tredjeparter. Luxdekkor garanterer også kvalitetsservice, effektiv klagebehandling og løsning av eventuelle klager.

 Alle produktpriser og bestillingskostnader gjenspeiles i den endelige oversikten, uten skjulte ekstra kostnader.