Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.

SALG  -40%

Sikker e-handel

Vi bekrefter at Luxdekkor overholder norsk lovgivning, EU-direktiver, koder for e-handel, salg og databeskyttelse. Dette gir forbrukeren en pålitelig og sikker e-tjeneste, som sikrer et klart, enkelt og enhetlig rammeverk for å beskytte forbrukerrettigheter og selgers onlineforpliktelser.

Kundesikkerhet er veldig viktig for Luxdekkor når du handler i vår nettbutikk. Vi er en online selger av treinteriør produkter som tar datapolitikken veldig seriøst. Våre kunder kan alltid være sikre på alle transaksjoner de utfører og sikkerhet for informasjonen deres fra tilgang til tredjeparter. Luxdekkor garanterer også kvalitetsservice, effektiv klagebehandling og løsning av dem.

 Alle produktpriser og bestillingskostnader gjenspeiles i det endelige omfanget uten skjulte ekstra kostnader.