Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.

SALG  -40%

Produkter fra furu og eik

Luxdekkor tilbyr sine kunder høykvalitets og holdbare interiørprodukter av tre. Furu og eiketre leveres bare av ansvarlige leverandører som ivaretar renovering av ressurser og bærekraftig skogforvaltning, noe som dokumenteres med FSC Chain of Custody-sertifikatet.

Furu

Furu er et av de mest populære treslagene i Europa, og er en forholdsvis lett fornybar treressurs. Den høye motstandsdyktigheten til furu overfor ulike værforhold gjør at den vokser raskt, og derfor er furu et av de vanligste treslagene i Europa og er allment tilgjengelig. Dette gjør at treinteriør produkter i furu er et miljøvennlig valg.

Eik

Eik er et meget kompakt treslag, dermed har den en utmerket motstand mot deformasjon og fuktighet. Eik har et viktig kjennetegn – det er dekorativt og har vekslende trefibre. Eik er rik på tanniner og det gjør den til et svært kraftig treslag, et som bare blir mer holdbar og hardere over tid. Kundene som velger dette materialet i treinteriør produkter setter pris på høy kvalitet og ønsker å ha glede av kjøpene sine i mange år.