Informasjonskapsler, inkludert de fra tredjeparter, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til brukernes behov. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til bruk av informasjonskapsler samt til mulig kommunikasjon, hvis du oppgir kontaktinformasjonen din i et av skjemaene som skal fylles ut på siden.

SALG  -40%

Produkter fra furu og eik

Luxdekkor tilbyr kundene holdbare treinteriørprodukter av høy kvalitet. Furu- og eiketrær leveres bare av ansvarlige leverandører som er opptatt av fornying av ressurser og bærekraftig skogsforvaltning, noe som dokumenteres med FSC forvaringskjede-sertifikatet.

Furu

Furu er et av de mest populære treslagene i Europa og er en forholdsvis lett fornybar treressurs. Den høye motstandsdyktigheten til furu overfor ulike værforhold gjør at de vokser raskt. Furu er derfor et av de vanligste treslagene i Europa, og det er allment tilgjengelig. Dette gjør at treinteriørprodukter i furu er et miljøvennlig valg.

Eik

Eik er et meget kompakt treslag, og dermed er det svært motstandsdyktig mot deformasjon og fuktighet. Eik har et viktig kjennetegn – det er dekorativt og har vekslende trefibre. Eik er rik på tannin, hvilket gjør det til et svært kraftig treslag og et som bare blir mer holdbart og hardere over tid. Kundene som velger dette materialet i treinteriørproduktene sine setter pris på høy kvalitet og vil ha glede av kjøpene sine i mange år fremover.