Informasjonskapsler, inkludert de fra tredjeparter, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til brukernes behov. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til bruk av informasjonskapsler samt til mulig kommunikasjon, hvis du oppgir kontaktinformasjonen din i et av skjemaene som skal fylles ut på siden.

SALG  -40%

Om oss

Fabrikksted

Luxdekkor har allerede tilbudt treinteriørprodukter av høyeste kvalitet i over 20 år. Erfaringen som vi har opparbeidet oss i løpet av disse årene, gjør at vi kan tilpasse oss de stadig økende kravene fra kundene. Vi er en familiebedrift som forener tradisjoner med de nyeste teknologiske mulighetene.

Etter hvert som selskapet har blitt større og etterspørselen etter produktene våre vokser, har vi bygget et stort produksjonsanlegg med et organisert og godt gjennomtenkt produksjonssystem. For å kunne gjennomføre regelmessig kontroll av kvaliteten på produksjonen har vi bygget et moderne testlaboratorium hvor vi holder styr på de ulike indikatorene for trevirke og andre materialer.

Luxdekkor investerer hvert år i produksjonsutstyr og økte kvalifikasjoner for våre ansatte. Vi effektiviserer også administrasjonsprosessene, slik at samarbeidet ditt med oss skal være hyggelig og vellykket.

Luxdekkor er miljøansvarlig og velger tømmer fra forvaltede skoger. Dette fremgår også av FSC- (FSC®-C109515) og PEFC-sertifikatene våre. Vi er opptatt av å fornye skoger og bevare naturens rikdom for fremtidige generasjoner.

Vi er stolte over produktene våre og gleder oss også over at vi har kunder over hele Europa.

 

Kvalitet

Vi er opptatt av å sikre at kvaliteten på produktene våre oppfyller moderne krav og at vi kan tilby produkter med utmerket design og brukervennlighet.

Trevirke av furu og eik blir spesialbehandlet med en unik teknologi som er utviklet av selskapet. Dette bevarer trevirkets naturlige egenskaper og motstandsdyktighet overfor fuktighet og deformasjon.

De mest moderne produksjonsanleggene våre Homag, Weinig og andre - garanterer presisjon i designet, men arbeidet med profesjonell snekring og håndverk er fortsatt unnværlig.

For maling og lakking har Luxdekkor utviklet en spesiell malingsteknologi som garanterer et perfekt malings- eller lakkbelegg. Vi velger kun produkter som tilbys av verdenskjente produsenter. Malingen eller lakken beholder tonen og beskytter konstruksjonen, samtidig som trevirket kan puste.

Vi sørger for at hver kunde mottar produkter av absolutt høyeste kvalitet. Hver bestilling gjennomgår en kontroll av kvaliteten på maling, beslag og andre elementer under hvert enkelt produksjonstrinn.

Vi mener at kvalitetsprodukter gjør hverdagen vakrere og mer behagelig.

Kvalitet

Et profesjonelt team

Luxdekkor-teamet består av profesjonelle, kompetente og vekstorienterte mennesker som ikke er redde for utfordringer og som alltid finner den beste løsningen i forskjellige situasjoner.

For å kunne tilby moderne og vakre interiørprodukter i tre er det viktig å kombinere erfaring og innovasjon. Produksjonsingeniørene våre utvider stadig kunnskapen sin, noe som gjør at de ikke bare kan forbedre eksisterende produkter, men også skape nye. På denne måten sørger vi for at alle finner noe spesielt fra vårt Luxdekkor-utvalget vårt.

Luxdekkor er medlem av en større trebearbeidingsgruppe. Du kan sjekke våre andre merker på www.lyxfonster.se , www.luxvindu.no og www.luxvinduer.dk

Vi samarbeider gjerne med deg!

Vi jobber for dere!