Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.

SALG  -40%

Om oss

Fabrikksted

Luxdekkor har allerede i mer enn 20 år tilbudt treinteriør produkter av høyeste kvalitet. Erfaringen som vi har samlet i løpet av disse årene lar oss tilpasse oss stadig økende krav fra kundene. Vi er en familiebedrift som forener tradisjoner med de nyeste teknologiske mulighetene.

Etter hvert som selskapet har økt i størrelse og etterspørselen etter våre produkter vokser, har vi bygget opp et stort produksjonsanlegg med et organisert og godt gjennomtenkt produksjonssystem. For å kunne gjennomføre regelmessig kontroll av kvaliteten på produksjonen, har vi bygget opp et moderne testlaboratorium hvor vi holder styr på de ulike indikatorene for trevirke og andre materialer.

Luxdekkor investerer hvert år i produksjonsutstyr, økte kvalifikasjoner for våre ansatte, samt effektiviserer administrasjonsprosessene, slik at ditt samarbeid med oss skal være hyggelig og vellykket.

Luxdekkor tar ansvar overfor miljøet og velger tømmer fra forvaltede skoger. Dette fremgår også av FSC-sertifikatet vårt (FSC®-C109515) og PEFC-sertifikat. Vi bryr oss altså om å gjenopprette skoger og bevare naturens rikdom for fremtidige generasjoner.

Vi er stolte over våre produkter, og gleder oss over at også våre kunder over hele Europa.

 

Kvalitet

Vi sikrer kvaliteten på produktene våre som oppfyller moderne krav, og muligheten til å tilby produkter med utmerket design og brukervennlighet. Derfor er det viktig å velge de beste råvarene, prosesseringsteknikkene og beslagene.

Trevirke av furu og eik blir spesielt behandlet med en unik teknologi som er utviklet av selskapet. Dette bevarer trevirkets naturlige egenskaper og motstandsdyktighet overfor fuktighet og deformasjon.

De mest moderne produksjonsanleggene våre Homag, Weinig og andre garanterer presisjon i designet, men arbeidet med profesjonell snekring og håndverk er fortsatt unnværlig.

For maling og lakking har Luxdekkor utviklet en spesiell malingsteknologi som garanterer et perfekt malings- eller lakkbelegg. Vi velger kun produkter som tilbys av verdenskjente produsenter. Malingen eller lakken beholder tonen og beskytter konstruksjonene, samtidig som trevirket kan puste.

Vi sørger for at hver kunde mottar produkter av utelukkende høyeste kvalitet, gjennom at hver bestilling gjennomgår en kontroll på kvaliteten på maling, beslag og andre elementer i hvert enkelt produksjonsstadium.

Vi tror på at kvalitetsprodukter gjør hverdagen mer vakker og behagelig.

Kvalitet

Et profesjonelt team

I Luxdekkor-teamet har vi samlet profesjonelle, kompetente og vekstorienterte mennesker som ikke er redde for utfordringer og som alltid finner den beste løsningen i forskjellige situasjoner.

For å kunne tilby moderne og vakre interiørprodukter i tre er det viktig å kombinere erfaring og innovasjoner. Våre produksjonsingeniører øker stadig sin kunnskap, noe som gjør at de ikke bare kan forbedre eksisterende produkter, men også å skape nye. På denne måten sørger vi for at alle finner noe spesielt fra vårt Luxdekkor-utvalg.

Vi samarbeider gjerne med deg!

Vi jobber for dere!