Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.

SALG  -40%

Teknologi

Teknologi

En av de viktigste fordelene med Luxdekkor er et spesialdesignet kvalitetskontrollsystem inkludert et sertifisert laboratorium med de mest moderne testteknologiene. Inspeksjonene utføres flere ganger om dagen, og vi overvåker trekvaliteten nøye.

Ved hjelp av spesialutstyr produseres råvarene til produktene våre i kraftig fugetre. Vi overvåker nøye materialets kvalitet og tillater ikke de minste avvik fra kvalitetskravene. Alt tilberedt materiale inspiseres nøye før transport. Takket være de moderne treskjæringssystemene produseres produkter raskt og nøyaktig, uavhengig av kompleksiteten i designet. Vi investerer regelmessig i optimalisering av hele produksjonsprosessen.

Vi tilbyr et utvalg av lakker og farger. Uansett hvilken tone kunden velger, vil belegget være motstandsdyktig mot påvirkningen fra det ytre miljøet, og med riktig pleie beholder det tonen og beskytter trekonstruksjonene.