Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.

SALG  -40%

Betaling

Luxdekkor nettbutikken leveres av SSL-tilkoblings- og betalingssystemet. I henhold til standarder i SSL-systemet blir all dataoverføring kryptert for å hindre den fra å komme i besittelse hos tredjeparter. Et slikt sertifikat benyttes da for å handle i Luxdekkor kreves det private data, som ikke skal være generelt tilgjengelige. Luxdekkor har ikke tilgang til kundens nettbanks og andre betalingsopplysninger, da brukeren på tidspunktet for betaling blir overført til nettbanken, som beskytter sine transaksjoner, som betyr at hverken Luxdekkor eller andre parter har tilgang til det. Samsvar av betalingssystemet er bekreftet i henhold til sikkerhetsstandarder for personopplysninger.

Betaling foregår i følgende trinn:

1. Kunden velger produkter, legger dem inn i handlekurven og bekrefter at han/hun ønsker å kjøpe dem.

2.1. Kunden velger type betalingskort, så angir han/hun kortopplysningene;

2.2. Den konkrete banken, med basis i mottatt informasjon, bearbeider og godkjenner dataene.

3. Ordren anses som betalt på det tidspunktet kunden mottar elektronisk e-postbekreftelse fra Luxdekkor.

4. Banken behandler og aksepterer betaling av fakturaen.

5. Betaling kan nektes dersom informasjonen på det angitte betalingskortet er feil, betalingskortet er utløpt, eller det finnes mangel på ressurser.

6. Kunden er forpliktet til å kontrollere informasjonen og angitte opplysninger i bestillingen. I tilfelle feil eller avvik i data/informasjon, skal kunden straks opplyse Luxdekkor om dette. For å gjøre dette, skal e-butikkens e-postadresse benyttes info@luxdekkor.no.