Informasjonskapsler, inkludert de fra tredjeparter, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til brukernes behov. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til bruk av informasjonskapsler samt til mulig kommunikasjon, hvis du oppgir kontaktinformasjonen din i et av skjemaene som skal fylles ut på siden.

SALG  -40%

Betaling

Luxdekkors nettbutikk leveres av tilkoblings- og betalingssystemet SSL. I henhold til standardene i SSL-systemet blir all dataoverføring kryptert for å hindre at opplysningene havner i hendene til tredjeparter. Et slikt sertifikat benyttes, da det for å handle hos Luxdekkor kreves personopplysninger, som ikke skal være generelt tilgjengelige. Luxdekkor har ikke tilgang til kundens nettbank og andre betalingsopplysninger, da brukeren på tidspunktet for betaling blir overført til nettbanken, som beskytter sine egne transaksjoner. Dette betyr at hverken Luxdekkor eller andre parter har tilgang til opplysningene. Samsvar i betalingssystemet er bekreftet i henhold til sikkerhetsstandardene for personopplysninger

Betaling foregår i følgende trinn:

1. Kunden velger produkter, legger dem i handlekurven og bekrefter at han/hun ønsker å kjøpe dem.

2.1. Kunden velger type betalingskort og angir kortopplysningene;

2.2. Den konkrete banken, på grunnlag av mottatt informasjon, bearbeider og godkjenner opplysningene.

3. Bestillingen anses som betalt på det tidspunktet kunden mottar den elektroniske e-postbekreftelsen fra Luxdekkor.

4. Banken behandler og aksepterer betaling av fakturaen.

5. Betaling kan nektes dersom informasjonen på det angitte betalingskortet er feil, betalingskortet er utløpt, eller det finnes mangel på ressurser.

6. Kunden er forpliktet til å sjekke informasjonen og angitte opplysninger i bestillingen. Ved feil eller avvik i opplysningene/informasjonen skal kunden straks opplyse Luxdekkor om dette. Dette gjøres ved å sende en e-post til info@luxdekkor.no.