Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.

SALG  -40%

Vi tilbyr et bredt utvalg av fine designelementer av høyeste kvalitet til rimelige priser – velg våre produkter og fyll rommet ditt med eksklusive og vakre gjenstander.

Hvis du ønsker å kjøpe eksklusive designelementer av høy kvalitet, så er luxdekkor nettstedet for deg og dine valg. I flere år har luxdekkor tilbudt designelementer av høyeste kvalitet som gjør ethvert rom litt mer koselig. Velg og kjøp våre produkter i denne nettbutikken, og vi leverer dem gratis til din adresse hvor som helst i Norge.

Gå ikke glipp av sjansen – opptil 40 % rabatt på utvalgte varer i en begrenset periode!

Velg ett av produktene nedenfor og fortsett å handle!!

DEKORATIV VASE I FURU (STOR)

9,5x9,5x30 cm
Utmerket gave valg
Naturlig, slitesterkt materiale
Hurtig levering
Mengde
Pris
1105.00 NOK
Rabatt
-442.00 NOK
Totalpris:
663.00 NOK
Pris inkludert mva
Legg i handlekurven
Produktbeskrivelse
Luxdekkor har utviklet et produkt for ethvert hus - en elegant vase i heltre. Denne dekorative vasen er laget av et naturlig og slitesterkt materiale og vil med sitt moderne, men elegante, utseende komplettere stuens interiør med en frisk vri. Takket være den naturlige teksturen i treet og det perfekt utarbeidet designet, vil dette produktet passe inn i både klassiske og moderne interiør. Og best av alt – denne vasen ser fantastisk ut også uten blomster! Rask levering – kun 5 dager! Kombiner med andre Luxdekkor-stueprodukter for en fullkommen og harmonisert stil!
Sikker betaling
Gratis levering
Returrett