Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.

SALG  -40%

Vi tilbyr et bredt utvalg av fine designelementer av høyeste kvalitet til rimelige priser – velg våre produkter og fyll rommet ditt med eksklusive og vakre gjenstander.

Hvis du ønsker å kjøpe eksklusive designelementer av høy kvalitet, så er luxdekkor nettstedet for deg og dine valg. I flere år har luxdekkor tilbudt designelementer av høyeste kvalitet som gjør ethvert rom litt mer koselig. Velg og kjøp våre produkter i denne nettbutikken, og vi leverer dem gratis til din adresse hvor som helst i Norge.

Gå ikke glipp av sjansen – opptil 40 % rabatt på utvalgte varer i en begrenset periode!

Velg ett av produktene nedenfor og fortsett å handle!!

GEOMETRISK VEGGHYLLE I FURU

35x35/25x25/20x20/10 cm
Unikt design
Perfekt til organisering
Massivt, naturlig tre
Mengde
Pris
2187.00 NOK
Rabatt
-874.80 NOK
Totalpris:
1312.20 NOK
Pris inkludert mva
Legg i handlekurven
Produktbeskrivelse
Luxdekkors geometriske vegghylle er laget i massivt tre – furu – og kan tilføre interiøret ditt særpreg og et unikt uttrykk. Den naturlige teksturen i treet og et perfekt raffinert og gjennomtenkt design gjør at dette produktet passer perfekt inn i både klassiske og moderne omgivelser. Hyllen består av tre deler som gjør at du enkelt kan organisere tingene dine, samtidig som det ser perfekt ut fra utsiden. Overflaten er lakkert, noe som gjør den slitesterk og enkel å rengjøre. Rask levering – kun 5 dager! Kombiner med andre Luxdekkor-produkter for å få en komplett og harmonisk stil!
Sikker betaling
Gratis levering
Returrett