Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.

SALG  -40%

Vi tilbyr et bredt utvalg av fine designelementer av høyeste kvalitet til rimelige priser – velg våre produkter og fyll rommet ditt med eksklusive og vakre gjenstander.

Hvis du ønsker å kjøpe eksklusive designelementer av høy kvalitet, så er luxdekkor nettstedet for deg og dine valg. I flere år har luxdekkor tilbudt designelementer av høyeste kvalitet som gjør ethvert rom litt mer koselig. Velg og kjøp våre produkter i denne nettbutikken, og vi leverer dem gratis til din adresse hvor som helst i Norge.

Gå ikke glipp av sjansen – opptil 40 % rabatt på utvalgte varer i en begrenset periode!

Velg ett av produktene nedenfor og fortsett å handle!!

KLASSISK TOALETTRULLHOLDER I FURU

14,5x12 cm
Klassisk design
Moderne løsning
Massivt, naturlig tre
Mengde
Pris
1010.00 NOK
Rabatt
-404.00 NOK
Totalpris:
606.00 NOK
Pris inkludert mva
Legg i handlekurven
Produktbeskrivelse
Luxdekkors klassiske toalettrullholder i furu er laget av massivt tre – furu – og kan gi baderomsinteriøret ditt et naturlig og unikt uttrykk. Den naturlige teksturen i treet og et perfekt raffinert og gjennomtenkt design gjør at dette produktet passer perfekt inn blant både klassisk og moderne baderomsinteriør. Det er veldig enkelt å montere produktet på veggen, og settet inneholder alle delene du trenger. Overflaten er lakkert, noe som gjør den slitesterk og enkel å rengjøre. Rask levering – kun 5 dager! Kombiner med andre Luxdekkor-baderomsprodukter for en komplett og harmonisk stil!
Høy kvalitet
FSC
PEFC
Naturlige produkter
Sikker betaling
Gratis levering
Returrett