Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.

SALG  -40%

Vi tilbyr et bredt utvalg av fine designelementer av høyeste kvalitet til rimelige priser – velg våre produkter og fyll rommet ditt med eksklusive og vakre gjenstander.

Hvis du ønsker å kjøpe eksklusive designelementer av høy kvalitet, så er luxdekkor nettstedet for deg og dine valg. I flere år har luxdekkor tilbudt designelementer av høyeste kvalitet som gjør ethvert rom litt mer koselig. Velg og kjøp våre produkter i denne nettbutikken, og vi leverer dem gratis til din adresse hvor som helst i Norge.

Gå ikke glipp av sjansen – opptil 40 % rabatt på utvalgte varer i en begrenset periode!

Velg ett av produktene nedenfor og fortsett å handle!!

KLORESTATIV FOR KATTER I EIK

30x30x78
Ekstra tykt og høyt klorestativ
Naturlig og slitesterkt materiale i løvtre
Miljøvennlig
Mengde
Pris
3100.00 NOK
Rabatt
-1240.00 NOK
Totalpris:
1860.00 NOK
Pris inkludert mva
Legg i handlekurven
Produktbeskrivelse
Luxdekkor klorestativ for katter er laget av naturlig løvtre – heltre eik – og vil ikke bare gjøre katten din lykkeligere, men også være et flott designelement i huset ditt. Eikematerialet, med sine unike og naturlige trefibre og særegenheter, gjør produktet enda mer unikt. Stativet er svært stabilt og passer for katter i alle aldre. Både små og store katteraser vil glede seg over å kunne klatre på, klatre på og klore på det naturlige sisalbelegget. Stativets base holder det stabil under kattens travleste leketid. Rask levering – kun 5 dager! Kombiner med andre Luxdekkor - kjæledyrprodukter til glede for kjæledyret ditt.
Sikker betaling
Gratis levering
Returrett