Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.

SALG  -40%

Vi tilbyr et bredt utvalg av fine designelementer av høyeste kvalitet til rimelige priser – velg våre produkter og fyll rommet ditt med eksklusive og vakre gjenstander.

Hvis du ønsker å kjøpe eksklusive designelementer av høy kvalitet, så er luxdekkor nettstedet for deg og dine valg. I flere år har luxdekkor tilbudt designelementer av høyeste kvalitet som gjør ethvert rom litt mer koselig. Velg og kjøp våre produkter i denne nettbutikken, og vi leverer dem gratis til din adresse hvor som helst i Norge.

Gå ikke glipp av sjansen – opptil 40 % rabatt på utvalgte varer i en begrenset periode!

Velg ett av produktene nedenfor og fortsett å handle!!

SKJÆREBRETT I FURU

2,5x20x30 cm
Naturlig, slitesterkt materiale, skånsomt for kniver
Kan brukes fra begge sider og som serveringsfat for snacks
Hurtig levering
Mengde
Pris
1027.00 NOK
Rabatt
-410.80 NOK
Totalpris:
616.20 NOK
Pris inkludert mva
Legg i handlekurven
Produktbeskrivelse
Luxdekkor skjærebrett er laget av heltre – furu – som er et naturlig, elegant og slitesterkt materiale. Skjærebrettet kan ikke bare brukes til skjæring, men også som et serveringsfat for frukt, ost, kjøtt og andre pålegg takket være de praktiske håndtakene som gjør fatet enkelt å bære. Takket være den naturlige teksturen i treet og det perfekt utarbeidet designet, vil dette produktet passe inn i både klassiske og moderne omgivelser. Integrerte spor på sidene av brettet beskytter kjøkkenoverflater mot væske som kan renne ut når du skjærer grønnsaker eller kjøtt. Rask levering – kun 5 dager! Kombiner med andre Luxdekkor-kjøkkenredskaper for en komplett og harmonisk stil på kjøkkenet!
Sikker betaling
Gratis levering
Returrett